Németh Szerelvénygyártó és Kereskedő Kft. Németh Szerelvénygyártó és Kereskedő Kft. Kosár

Új Magyarország Fejlesztési Terv 2010

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv GOP - 2.1.1-09/A/2-2010-0145 jelű pályázatán elnyert 24.792.000 Ft támogatás és a szükséges önrész biztosításával megvalósult 2010. évi technológiai fejlesztés: 
- 2 db új SPINNER Ellenorsós revolverfejes CNC eszterga beszerzésével


 

 
 

A projekt megvalósítása a 2 tervezett CNC gép megrendelését, szállítását, beüzemelését, a technológia betanulását és rendszerünkbe állítását jelenti. A beszerzendő gépek konstrukciós és technológiai jellemzői (integrált precíziós motororsók, rövid szerszámváltási idejű revolverfej) biztosítják a forgácsolt alkatrészek gyártásának termelékenységét és ezeken keresztül a saját szerelésű termékek kiváló minőségét. A gyártási időszükséglet lerövidülésével és a befejező, pl.: köszörülési műveleteknek a precíziós motororsó által biztosított kiváló méretpontosságnak és felületi minőségnek köszönhető elhagyásával további jelentős gazdasági előnyöket is biztosít az új technológia.

Fejlesztésünk a korszerű, CNC technológiával történő, saját alkatrészgyártás megteremtésével termelékenységünk és termelési volumenünk növekedésére hat, aminek eredményeként átlagosan évi kb. 5%-os reál árbevétel növekedést tervezünk.

A fejlesztés sikeres megvalósítását és működését hasonló, sikeresen működő technológiai fejlesztési projektjeink értékes tapasztalatai és jól felkészült, tapasztalt szakember gárdánk képességei alapozták meg.

Közreműködő szervezet: www.magzrt.hu
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség: www.nfu.hu


Termékkatalógus